Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 18
  1. #1
    Sunfire's Avatar [̲̅$̲̅(̲̅ ͡ ͜ʖ ̲̅͡)̲̅$̲

    Join Date
    Jul 2010
    Country
    Posts
    1,474
    Thanked
    758
    Thanks
    1,285
    I've an issue with the DMGes. Dunno if its just me.

    I have it ever since i came back. At first I though it was my net cuz i was sharing the same net with other devices. So i bought a new Line just for me.

    Net is now stable,ping is stable but the issue is still there. It happens 70% of the time. Tried alot of 1v1s with Rise and he can confirm.

    I need some help in this cuz its really annoying.


    SpeedTest results:
    http://www.speedtest.net/my-result/5943842737

    ty.





  2. The following 3 users say thank you to Sunfire for this useful post:

    Pigglet (01-07-2017), Spiritual (01-07-2017), Strain (01-07-2017)

  3. #2
    Banned

    Join Date
    Sep 2015
    Country
    Posts
    455
    Thanked
    470
    Thanks
    552
    Been happening to a lot of people. It is inconsistent. No idea what the issue is my internet is fabolous.

  4. #3
    loneeagle's Avatar GC

    Join Date
    Jul 2014
    Country
    Posts
    185
    Thanked
    148
    Thanks
    52
    Originally Posted by Traumatiser View Post
    s1lents anti-lead is trash thats whats happening

    s/o stuwadie on that one he can confirm
    Nothing wrong with antilead as far as i can tell o.o
    OT You sure its not a nat problem ore anything?
    1

  5. #4
    Sunfire's Avatar [̲̅$̲̅(̲̅ ͡ ͜ʖ ̲̅͡)̲̅$̲

    Join Date
    Jul 2010
    Country
    Posts
    1,474
    Thanked
    758
    Thanks
    1,285
    Originally Posted by loneeagle View Post
    Nothing wrong with antilead as far as i can tell o.o
    OT You sure its not a nat problem ore anything?
    No idea right now.

    Tried /forcenat but its the same. Closed the WI-FI same shit.





  6. #5
    Colour's Avatar PvE, because why not?!

    Join Date
    Aug 2013
    Country
    Posts
    1,045
    Thanked
    202
    Thanks
    129
    Tried portforwarding?

  7. #6
    Sunfire's Avatar [̲̅$̲̅(̲̅ ͡ ͜ʖ ̲̅͡)̲̅$̲

    Join Date
    Jul 2010
    Country
    Posts
    1,474
    Thanked
    758
    Thanks
    1,285
    Originally Posted by Colour View Post
    Tried portforwarding?
    can you guide me through this?





  8. #7
    loneeagle's Avatar GC

    Join Date
    Jul 2014
    Country
    Posts
    185
    Thanked
    148
    Thanks
    52
    https://fgunz.net/page/frequently-asked-questions#1.4

    https://freestylersworld.com/showthr...-To-Fix-NAT-AE

    Tutorial How To Fix NAT/AE :

    I. You get NAT because your router blocks the GunZ ports and you have to unlock it.

    - You can try to PORT FORWARD. http://www.portforward.com

    There; you have to choose your router model and the game/program you want to portforward. In this case we want to PortForward Gunz.

    * This does NOT work for me. I have an Edimax Br 6214 K.
    * Portforward.com provides you tips 'howto' portforword GunZ on every Router Model.

    II. Go to your routers' main page (Default is usually: 192.168.2.1 - depends of the model of router) and disable Firewall/NAT. If you can't disable.. use DMZ HOST.(This unblocks all of your ports)

    * I recommand to use DMZ Host. It does not unblock just gunz ports, it opens all your ports.


    How to configure DMZ HOST.
    Step 1: Go on Start->Run->Type "cmd" -> Then, once the BIOS comes up, type in "ipconfig". (Without the quotation marks)
    Step 2: There you will see an IP Address (My router provides me:192.168.2.100) *Depends on every Model
    Step 3: Go on your router main page (Mine is 192.168.2.1)
    Step 4: Log in.
    [List of default router passwords - Thanks TO Xemji ]

    Default is:
    User-admin
    Password-1234
    Step 5: Search for "DMZ Host".
    Step 6: In there, put the IP that the router gives you.
    Step 1 and Step 2.
    Step 7: Tick enable then press "Apply" or "Ok". Now you are done.
    Step 8: Enjoy playing gunz without getting NAT.


    If you connect through a modem or you connect directly to the Internet.

    III. If your computer connects directly to the internet(No Modem/Router) and you
    get NAT / you find out that your ports are blocked (Ex:Bitcomet), contact your ISP (Internet Service Provider) and tell them to open your ports.

    IV. Disable your Firewall. (From Windows/Anti-virus.)
    Last edited by loneeagle; 01-11-2017 at 02:15 AM.
    1

  9. #8
    GeorgeGFX's Avatar ╲⎝⧹╲⎝⧹ WasEz?⧸⎠╱⧸⎠╱

    Join Date
    Nov 2010
    Country
    Posts
    14,804
    Thanked
    1,840
    Thanks
    4,191
    Bump, OP still needs help.

  10. #9
    Bart's Avatar Freestyler's Senior

    Join Date
    Nov 2013
    Country
    Posts
    582
    Thanked
    628
    Thanks
    262
    Same for me, when I was active. I did 60 dmg for long-range distance, and 2x 10dmg with 2 pbs (Limitbreaker & pony)..
    What's beyond reality?

  11. #10
    Sunfire's Avatar [̲̅$̲̅(̲̅ ͡ ͜ʖ ̲̅͡)̲̅$̲

    Join Date
    Jul 2010
    Country
    Posts
    1,474
    Thanked
    758
    Thanks
    1,285
    Even if i changed my internet line and upgraded it, this keeps happening..ALOT.. here are 2 videos to see the problem..





    Dunno how to fix it and its really frustrating..anyone got a solution?


    here's the speedtest with the new net..


    also port forwarding didnt work..
    Last edited by Sunfire; 02-12-2017 at 12:30 AM.





Page 1 of 2 12 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)