Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 22 of 22
  1. #21
    New Member

    Join Date
    Apr 2016
    Country
    Posts
    32
    Thanked
    0
    Thanks
    0
    Originally Posted by McSic View Post
    Try to disable dynamic light and shot effects (and similar stuff) ingame at Options -> Video -> [ I ] / [ II ] / [ III ].

    See if any of those settings cause it.
    idk what u changed in the current patch, but I started having same issue as well,
    i tried on other servers to see if the problem occur and it does not , its just something related to fgunz source,
    on other games it works perfectly fine,
    I even tried formatting my pc and installing a fresh version of win 10 with newest driver updates still same issue.
    I tried all the solutions your provided in this post and yet again no changes.
    Please have a deeper look towards this issue that many players are having atm.
    Thank you.

  2. #22
    McSic's Avatar L e a d e r

    Join Date
    Dec 2007
    Country
    Posts
    8,461
    Thanked
    550
    Thanks
    7,261
    Well it could be related to the shotgun tests we are running. With all the possible different shotgun sprays / options it is doing quite more calculations than usual. Once the tests are over it should perform better.

  3. The following user said thank you to McSic for this useful post:

    Amers (09-23-2020)

Page 3 of 3 FirstFirst 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)