Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    New Member

    Join Date
    Jan 2020
    Posts
    16
    Thanked
    0
    Thanks
    8
    No clue what happened.

    Tried to log in to help a new guy out, and gunz refused to work today.

    Originally, it just wouldn't load. Inter Had zero issues for me for some inane reason.

    Tried to go down the list.

    Checked ports, did the installs, updated my drivers, checked for permissions, etc etc.

    Finally, I did a clean install. Now I'm met with this.

    connection.png

    I have no idea what's going on. That wasn't the login screen from last week when I booted this game up.

  2. The following user said thank you to KingScuba for this useful post:

    PotatoWedges (2 Weeks Ago)

  3. #2
    New Member

    Join Date
    Oct 2017
    Country
    Posts
    2
    Thanked
    1
    Thanks
    1
    Have the same issue

  4. #3
    New Member

    Join Date
    Jun 2020
    Country
    Posts
    33
    Thanked
    19
    Thanks
    12
    Mine just keeps trying to connect on a black screen until it timesout.

  5. #4
    New Member

    Join Date
    Jan 2020
    Posts
    16
    Thanked
    0
    Thanks
    8
    Yey. I r not alune.

  6. #5
    TomasEdison's Avatar It's all about VISIONS⛅️

    Join Date
    Oct 2015
    Country
    Posts
    2,172
    Thanked
    1,785
    Thanks
    612
    I've suggested some other people to TRY restarting their router and PC. This worked for me and some others. You may give it a try and see if it works for you.
    Not promising that it'll help for sure, but who knows.
    *Credits to GeorgeGFX for the Avatar picture!
    MyAnimeList



    Love always changes everything ~ The Sun Is Also a Star, Nicola Yoon


  7. #6
    New Member

    Join Date
    Jan 2020
    Posts
    16
    Thanked
    0
    Thanks
    8
    Originally Posted by TomasEdison View Post
    I've suggested some other people to TRY restarting their router and PC. This worked for me and some others. You may give it a try and see if it works for you.
    Not promising that it'll help for sure, but who knows.
    Yup. Restarted both. Did a 30 second unplug on my router to do a full on restart, restarting the pc is always the first thing I do when I run into issues like this.

  8. #7
    Adorable's Avatar ALaughIsASmileThatBursts

    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    2,560
    Thanked
    505
    Thanks
    1,561
    I had the same issue today too, so weird!
    Smile, don't frown. Look up, don't look down. Believe in yourself, don't let yourself go. Just be who you are, and let your life flow.

    - Thanks Traumatis3r
    Ingame names:
    ^9Adorable^5 | ^EMirry^A | ^GTinkerer^E
    This is my SIG. Do you see my sig? If you do I hope you don't steal it because if you do, you'll get a big fat kick in the butt.
    Don't cry because it's over, SMILE because it happened.
    R.I.P. Brandon Michael Fritz
    5/14/1996-3/25/2012


    Spoiler!


  9. #8
    New Member

    Join Date
    Jan 2020
    Posts
    16
    Thanked
    0
    Thanks
    8
    Update. Started working for.... reasons >>

    No idea why it gave me such guff. Guess the load screen updated without me noticing to boot. *Shrugs*

    Guess my nearest gateway connection had network issues or something.
    Last edited by KingScuba; 1 Week Ago at 12:20 AM.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)