Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    Alpha01's Avatar The Blue Period

    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    1,105
    Thanked
    92
    Thanks
    126
    Ok let me start , first of all Hello ! thanks for clicking on my thread !
    IVE NEVER HAD THESE PROBLEMS BEFORE , ALL OF THIS ITS NEW TO ME !
    I've noticed few problems when i came back on forum , yes the help that i need its about the forum so lets start ..

    ---- FIRST PROBLEM ----
    -: When i enter into a thread and i want to reply and i scroll down to the type box , it takes me a while till it appears , i dont know why :s .. i have to do other things while i wait about 1/2 minutes till it appears , the image below shows you what im talking about





    ---- SECOND PROBLEM----

    -: When i finnaly wait enough and the type box appears , i want like to reply with quote , and when i press '' reply with quote '' it laggs me again like i have to wait longer than i had to see the type box or it wont even show up like it tells me i have to wait but its like infinite time it wont ever start ...




    ---- THIRD PROBLEM ----

    -: When i want to create a thread , usually there is a tool box up the type box that helps you customize you're Font type , size , colors , or where i want to center them , or theres the insert the video thing that allows you to see the video right in the thread , like you dont have to just leave the link and people have to press them ..




    You can notice that where i made a red kind of circle its to show you where i think that tool box was , and now i dont see it no more ..
    Is it my pc ? or its the forum ? how can i fix it , what can i do ?????
    HELP ????? PLEASE ...
    Last edited by Tommy; 04-03-2012 at 08:34 PM.

  2. #2
    Atlantica's Avatar LoL

    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    1,109
    Thanked
    571
    Thanks
    158
    What Superwaffle said few weeks ago

    Browser related. Works perfectly fine here.

    - Try to clear your (offline) cache.
    - CTRL + F5
    - Relog

    Hope it works

    or this

    1. Go Here -> https://freestylersworld.com/profile.php?do=editoptions
    2. Scroll down to "Message editor interface"
    3. Select enhanced, then hit save.
    4. Go somewhere and see if you can post.
    (Optional If you want the default back)
    5. Go Back To -> https://freestylersworld.com/profile.php?do=editoptions
    6. Switch back to standard.
    7. You should be able to post.
    SuperWaffle-Pickachuuuu-Nathzi-StephanM-McSic-Tomboii
    Nigel-UkRaiNeR-Forsaken-Slugheady-Alis-Jakanadin-Alym-Xanxus-Aderz
    Famous-Keite-Nick-S-Legancy-Alex-Hype
    Legend:~Da~Best~


  3. #3
    Alpha01's Avatar The Blue Period

    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    1,105
    Thanked
    92
    Thanks
    126
    Originally Posted by Atlantica View Post
    What Superwaffle said few weeks ago

    Browser related. Works perfectly fine here.

    - Try to clear your (offline) cache.
    - CTRL + F5
    - Relog

    Hope it works

    or this

    1. Go Here -> https://freestylersworld.com/profile.php?do=editoptions
    2. Scroll down to "Message editor interface"
    3. Select enhanced, then hit save.
    4. Go somewhere and see if you can post.
    (Optional If you want the default back)
    5. Go Back To -> https://freestylersworld.com/profile.php?do=editoptions
    6. Switch back to standard.
    7. You should be able to post.
    i can REPLY WITH QUOTE AGAINNNNNNNNNNNN !! ahahahahah IT WORKEDDDDD <3<3<3 JEFFY THANKS /CLOSE THREAD !!

  4. #4
    Banned

    Join Date
    May 2009
    Posts
    2,405
    Thanked
    184
    Thanks
    347
    Since you tried trolling everyone about your from Portugal and that...

    I think the forum started trolling you.

  5. #5
    Alpha01's Avatar The Blue Period

    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    1,105
    Thanked
    92
    Thanks
    126
    Originally Posted by AsianThunder View Post
    Since you tried trolling everyone about your from Portugal and that...

    I think the forum started trolling you.
    I didnt troll lol i am really from Portugal ask Ric he'll tell you

  6. #6
    Banned

    Join Date
    May 2009
    Posts
    2,405
    Thanked
    184
    Thanks
    347
    Originally Posted by Tommy View Post
    I didnt troll lol i am really from Portugal ask Ric he'll tell you
    I am Ric. =/

  7. #7
    Banned

    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    1,729
    Thanked
    1,197
    Thanks
    555
    I had that also, it dissapeared in a few days. very weird, i reloged and all of that didnt work tho. maybe its just a Forum Glitch...

    Goodluck on solving out, i cant do much :/

  8. #8
    Banned

    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    1,194
    Thanked
    197
    Thanks
    255
    Originally Posted by Atlantica View Post
    What Superwaffle said few weeks ago

    Browser related. Works perfectly fine here.

    - Try to clear your (offline) cache.
    - CTRL + F5
    - Relog

    Hope it works

    or this

    1. Go Here -> https://freestylersworld.com/profile.php?do=editoptions
    2. Scroll down to "Message editor interface"
    3. Select enhanced, then hit save.
    4. Go somewhere and see if you can post.
    (Optional If you want the default back)
    5. Go Back To -> https://freestylersworld.com/profile.php?do=editoptions
    6. Switch back to standard.
    7. You should be able to post.
    It is forum related. It happens on every browser.

  9. #9
    McSic's Avatar L e a d e r

    Join Date
    Dec 2007
    Country
    Posts
    7,526
    Thanked
    539
    Thanks
    5,870
    Try the 'Business' Style: https://freestylersworld.com/?styleid=50
    See if that fixes it.

    We're currently investigating this issue, it happens randomly to random users.
    And it happened to me before, too.
    I think it has to do with the Style.
    Need help? Send me a PM

    - - -



  10. #10
    Banned

    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    2,097
    Thanked
    1,330
    Thanks
    490
    What McSic did helpped me :x

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)